Vervang het zonneschermdoek

Als je een zonnescherm gebruikt om de zon op warme dagen buitenshuis te houden merk je na een poosje wel dat het doek zal beginnen te slijten. Het verkleurt niet alleen onder invloed van de zon maar het wordt op den duur ook dunner omdat het vaak in weer en wind hangt.

Kies alleen voor een nieuw doek

Als dit het geval is kun je natuurlijk een compleet nieuw scherm aanschaffen maar het is ook mogelijk alleen een nieuw doek te kopen. Dit scheelt je aanzienlijk in de prijs en zeker als het frame nog helemaal goed is, is het zonde om een geheel nieuw zonnescherm aan te schaffen.

Effen of bedrukt

Een nieuw doek zonnescherm kun je eenvoudig aanschaffen via internet. Meet de juiste breedte en hoogte op. Gebruik hiervoor het oude scherm zodat je zeker weet dat het klopt en straks ook past. Op de site van Zonneschermdoek.nl vind je tal van kleuren die je kunt kiezen voor het zonneschermdoek dat jij wilt hebben. Het kan een effen scherm worden maar ook gestreept behoort tot de mogelijkheden. Qua prijs maakt dit niks uit.

Laat een voorbeeld verschijnen

Als je een kleur gevonden hebt die naar je zin is kun je deze aanklikken op de website en krijg je een scherm in beeld waarop dit is aangegeven. Zo is duidelijk hoe het eruit komt te zien. Vervolgens voer je de gewenste maten in en krijg je direct te zien wat een nieuw zonneschermdoek gaat kosten. Daarna kun je overgaan tot het bestellen.

Zelf monteren is makkelijk

Het doek is eenvoudig zelf te monteren als je dat binnen tien dagen na de bestelling thuisbezorgd gekregen hebt. Als je er niet uitkomt kun je ook op de website naar een instructiefilmpje kijken waarin uitgelegd wordt hoe de montage in zijn werk gaat. Gebruik ook altijd de handleiding die erbij geleverd wordt.